Obračun plaća

Obračun plaća za tvrtke
Neka Vaše plaće budu naša briga!
NAŠ PROFIL

Servis za obračuna plaća (Oktaedar d.o.o.) od 2008. godine, pruža outsourcing usluge računalne obrade obračuna plaća.Pružanje usluga obračuna plaća naš je core business. Mi smo specijalisti za pružanje usluga obračuna plaća.

Dugogodišnje iskustvo i predanost pretočili smo u IT rješenje i interne procese koji vode računa o svim važnim aspektima ovoga posla i osiguravaju kvalitetu i sigurnost. Pružamo outsourcing uslugu uz koju ćete postići ciljeve koji se očekuju od ove poslovne odluke.

Naši referenti obračuna plaća posjeduju višegodišnje radno iskustvo u području obračuna plaća i u skladu sa zakonskom regulativom obrađuju poslovne događaje vezane uz obračun plaća, drugi dohodak, porez na dohodak i radno pravo.

Računalna platforma je na ERP sustavu Microsoft Dynamics Navision. Procesi pružanja usluga su visoko automatizirani i maksimalno se oslanjaju na razmjenu dokumenata i podataka elektronskim putem. Primjenjujemo procese kontrole kvalitete sa ciljem osiguranja isporuke obračuna koji su kompletni, točni i u potpunosti usklađeni sa zakonima, pravilnicima i internim aktima korisnika. 

Posjedujemo ljudske i računalne resurse koji u potpunosti pokrivaju  potrebe poslovnih subjekata svih veličina. Za korporativne korisnike, u sklopu uvođenja usluge, osiguravamo kreiranje svih izvještaja iz sustava. Posebno smo ponosni na činjenicu da uslugu uvodimo u kratkom vremenskom roku i uz minimalni rizik za korisnika.   

Servis za obračun plaća je trajno i ekonomično rješenje za obračun plaća. Brojni poslovni subjekti poklonili su nam svoje povjerenje. Kontaktirajte nas, provjerite zašto smo bolji od drugih i priuštite si ulazak u svijet u kojem mi brinemo o Vama.

Damir Bortek (direktor)

Odabrane reference obracun_placa_reference