Obračun plaća

Obračun plaća za tvrtke
Igrajte na sigurno!
15.01.2015

Zapošljavanje osobe mlađe od 30 godina (mladi radnik, mlada osoba) i pravo na oslobođenje od plaćanja doprinosa na plaću u periodu od 5 godina

Na stranicama porezne uprave (www.porezna-uprava.hr) je objavljena “Obavijest o korištenju prava na oslobođenje od plaćanja doprinosa na osnovicu za mladu osobu”. Na na osnovu dopuna zakona o doprinosima NN 143/14 poslodavac koji s osobom do 30 godina starosti sklopi ugovor o radu na neodređeno vrijeme, kroz razdoblje do pet godina nema obavezu obračunavanja i plaćanja doprinosa na osnovicu (doprinosi na plaću). U nastavku prenosimo cijelu obavijest Porezne uprave uz linkove na važne činjenice koje se tiču primjene u praksi.

>>> CIJELI SADRŽAJ JE DOSTUPAN PRETPLATNICIMA <<<

PRETPLATITE SE !!! Pretplatnici imaju pristup svim sadržajima portala i primaju ažurne obavijesti o zakonskim promjenama i promjenama parametara za obračun plaća. 

CIJENA PRETPLATE
1 GODINA (365 DANA)
 
= 250 KN

(PDV uključen u cijenu)

Postupak za pretplatu: 

1-24 ISPUNITE NARUDŽBU -> zaprimiti ćete ponudu za pretplatu
2-24 PROVEDITE PLAĆANJE PO PONUDI -> zaprimiti ćete podatke za prijavu 
3-24 GOTOVO JE, PRIJAVITE SE NA PORTAL 

Aktivno pratimo uplate preko elektronskog bankarstva. Za hitno kreiranje pristupa pošaljite nam potvrdu o plaćanju na narudzbe@obracun-placa.com. Postupak pretplate od  narudžbe do Vaše prijave na portal traje manje od 1 sata. Račun kreiramo i šaljemo nakon obrade bankovnog izvoda.

Narudžba za pretplatuOpći uvjeti korištenja