Obračun plaća

Obračun plaća za tvrtke
Igrajte na sigurno!
CJENIK

OBRAČUN PLAĆA

Naš cjenik usluga je transparentan. Informativnu cijenu za uslugu obračuna plaća možete saznati, odmah, putem ovog on-line cjenika. Potrebno je upisati broj zaposlenih radnika i odabrati djelatnost poduzeća. Formalnu ponudu za pružanje usluge obračuna plaća sa iskazanim opsegom usluga i cijenom možete zatražiti OVDJE

 

 • Informativna cijena po radniku:
  {{FORMATTED(poradnikueur)}} = {{FORMATTED(poradnikuhrk)}}

  Informativna cijena za 1 mjesec:
  {{FORMATTED(izracuneur)}} + PDV
  {{FORMATTED(izracunhrk)}}


  Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450
Zatraži ponudu (LINK) Dodatne informacije:
Damir Bortek
Tel. +385 91 3030 012
DRUGI DOHODAK

Cijena za obračun drugog dohotka je 30 EUR po obračunu + 5 EUR po primatelju koji je uključen u obračun (u HRK po srednjem tečaju HNB). U navedenu cijenu je uključen obračun, svi potrebni/propisani izvještaji, datoteke sa nalozima za plaćanje i JOPPD obrazac.

PRETPLATA NA SADRŽAJE

Servis za obračun plaća od 2010. godine objavljuje ažurne obavijesti o zakonskim promjenama i parametrima za obračun koje se odnose na obračun plaća, poreza na dohodak i radno pravo. Pretplata uključuje puni pristup svim sadržajima na portalu i e-mail obavještavanje o zakonskim promjenama i potrebi za primjenom novih parametara obračuna (prirez, osnovice, …). Pretplatiti se možete OVDJE.

OSTALE USLUGE 

Servis za obračun plaća obavlja sve vrste obračunsko administrativnih poslova vezanih uz plaće i porez na dohodak (potvrda staža na HZMO, odjave i prijave radnika, obračune otpremnina, ispravke i usklađenja JOPPD obrazaca i uplata,  korekcije pogrešnih obračuna i usklađenja sa zaduženjima u poreznoj upravi, forenzičke obračune, …). Cijene usluga se ugovaraju po time&material principu ili u paušalnome iznosu.