Obračun plaća

Obračun plaća za tvrtke
Igrajte na sigurno!
16.01.2014

JOPPD Excel program za jednostavno kreiranje JOPPD obrasca!

JOPPD Excel program sadrži sve potrebno za brzu izradu JOPPD obrazaca. Sadržaj stranice A kreira se automatski na osnovu unosa na stranici B. Podržano je pretraživanje šifrarnika kao bi se olakšao i ubrzao unos a datumi se odabiru iz kalendara. Stjecatelji primitaka se mogu unijeti u listu stjecatelja i na stranici B unositi odabirom s liste. Podržan je ispis JOPPD obrasca i kreiranje XML datoteke za predaju u e-poreznu.

  
Preuzimanje (download) programa:

JOPPD2018V005 DOWNLOAD (klik na preuzmi)

U slučaju kada je “Oznaka podonositelja” u obrascu u rasponu od 1 do 5 sadržaj “Obveznik plaćanja” se ne puni u xml datoteku! Ova verija rješava problem novo uvedene kontrole na e-porezna od sredine 05.2018.  

JOPPD2017V004

Riješava “Run-time error ’70’ Permision denied kod spremanja datoteke.  

U 6. mjesecu 2017. Microsoft je izdao sigurnosne zakrpe koje su rezultiraju kreiranjem JOPPD XML datoteke bez identifikatora. Pokušaj uploada tako kreirane XML datoteke na e-poreznu rezultira tehničkom pogreškom u redu 7./8. U slučaju navedene pogreške potrebno je preuzeti novu V004 obrasca. Novu verziju je potrebno registrirati (pošaljite šifru računala koju pročitate u aplikaciji) a povratno ćete zaprimiti šifru za registraciju. 

Verzija aplikacije usklađena sa šifrarnicima u skladu s poreznom reformom 01.01.2017. Podržava kreiranje JOPPD za neisplatu plaće i kasniju isplatu plaće.

Verzija V114 je bila zadnja podržana verzija u okviru naše besplatne podrške za JOPPD Excel aplikaciju! Korisnici koji su aplikaciju JOPPD Excel kupili unutar godine dana (od 01.03.2017.i nadalje) imaju pravo na besplatnu nadogradnju na najnoviju verziju.. Za ostale korisnike cijena upgrade-a na novu verziju je 200 KN + PDV. Pravno na nadogradnju vrijedi 1 godinu.  

PODRŠKA


PREMIUM RJEŠENJE ZA PROFESIONALNE KORISNIKE

CIJENA  400 KN + PDV

UPUTE
KUPOVINA / NADOGRADNJA

Dodatne informacije: KONTAKT

Korisnička podrška: PODRŠKA