Obračun plaća

Obračun plaća za tvrtke
Igrajte na sigurno!
27.06.2016

HZZ je privremeno obustavio zaprimanje i odobravanje zahtjeva za dio programa mjera aktivne politike zapošljavanja

Prenosimo sa www stranica HZZ www.hzz.hr

Mjere aktivne politike zapošljavanja – OBAVIJEST

Na 203. sjednici Gospodarsko-socijalno vijeće primilo je na znanje prijedlog privremene obustave dijela Programa mjera aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u 2016. godini te je Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na 4. sjednici održanoj 23. lipnja 2016. godine privremeno obustavilo zaprimanje i odobravanje zahtjeva za dio programa mjera aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje u 2016. godini.

Privremeno se obustavlja dio programa mjera aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje u 2016. godini financiranih iz sredstava Državnog proračuna i to:
–       potpore za zapošljavanje,
–       potpore za samozapošljavanje,
–       potpore za usavršavanje,
–       stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa,
–       javni radovi.

Cijeli članak pročitajte ovdje LINK.

Prenosimo još i obavijest sa Facebook stranice HZZ:

[OBAVIJEST] Obavještavamo Vas da na sve polaznike stručnog osposobljavanja za rad koji su potpisali ugovore i započeli sa stručnim osposobljavanjem ne utječu nove okolnosti u provođenju mjera te se isto nastavlja prema potpisanim uvjetima.Također, obavještavamo Vas da će svi zahtjevi zaprimljeni do 23.06. biti obrađeni, a vezano uz zaprimanje novih zahtjeva, upućujemo Vas da se informirate o novim uvjetima na službenim internet stranicama.