Obračun plaća

Obračun plaća za tvrtke
Igrajte na sigurno!
POTPUNA BRIGA O VAŠIM PLAĆAMA

Specijalizirani pružatelj usluga računalne obrade obračuna plaća

“Servis za obračun plaća” je, u Hrvatskoj, jedinstveni koncept servisa koji je specijaliziran za pružanje usluga računalne obrade obračuna plaća i drugog dohotka. Usluge koje pružamo, korisnika u potpunosti oslobađaju svih poslova vezanih uz proces obrade obračuna plaća. Proces provedbe i isplate plaća u potpunosti je pokriven elektronskim datotekama (PDF izvještaji, SEPA datoteke s nalozima, JOPPD XML, datoteka sa temeljnicom za Vašu glavnu knjigu).  outsourcing4

Tajnost plaća

Obračun plaća koji je izdvojen iz poduzeća osigurati će tajnost plaća u Vašem poduzeću. Servis za obračun plaća koristi profesionalnu računalnu infrastrukturu i primjenjuje visoke standarde zaštite podataka svojih korisnika.

Iskustvo i znanje

“Servis za obračun plaća” pruža usluge računalne obrade obračuna plaća od 2008. godine. Posjedujemo znanja i kompetencije za rješavanje svih situacija iz prakse. U portfelju korisnika naše usluge “obračun plaća” se nalaze poslovni subjekti svih veličina i različitih poslovnih djelatnosti. 

 

outsourcing2Ažurno praćenje i primjena zakonskih propisa

Česte promjene i kompleksna zakonska regulativa čine obračun plaća jednim od zahtjevnijih područja računovodstva poduzeća. Praćenje i ispunjavanje zakonskih odredbi zahtjeva znatan angažman ljudskih resursa poduzeća i postavlja visoke zahtjeve prema aplikaciji za obračun plaća. Kroz godine djelovanja naš portal je stekao reputaciju lidera je u praćenju i tumačenju zakonskih propisa iz područja radnoga prava, obaveznih doprinosa i poreza na dohodak. Mi smo uvijek spremni na vrijeme i ispravno primijeniti nove zakonske propise.

outsourcing11

 

 

 

 

 

 

Imunitet na zakonske promjene

Zakonska regulativa koja se odnosi na plaće (zakon o radu, obavezni doprinosi, porez na dohodak, …) je vrlo kompleksna te je uz to zahvaćena čestim zakonskim promjenama. “Servis za obračun plaća” Vam kroz uslugu “Obračun plaća” donosi puni imunitet na zakonske promjene koje reguliraju obračun plaća i radne odnose!

Ugovorno jamstvo isporuke obračuna plaća na zadani dan u mjesecu

“Servis za obračun plaća” ugovorno jamči isporuku obračuna plaće korisniku na zadani dan u mjesecu.